Friday, October 7, 2011

Bilişim Zirvesi 2011


3-5 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye ICT Summit Eurasia-Bilişim Zirvesi'nin bu yılki konusu "Sınırlar Kalkıyor"du. Etkinliğin 3. gününde yeralan Mobilişim Konferansı bünyesindeki "Mobil Dünyada Ar-ge ve İnovasyon" isimli panelde Pozitron CEO'su Fatih İşbecer konuşmacı olarak yer aldı.

Oksijen Ar-ge Genel Müdürü Arda Özgün, Prime Danışmanlık'ın Ar-Ge Teşvikleri ve Kurumsal Hizmetler Koordinatörü Banu Atalay, Veriser İletişim Genel Müdürü Barış Bulut ve Browse2 Go İş Geliştirme Müdürü Mustafa Dağdelen panelde yer alan diğer isimler. Novida Stratejik Yönetim Hizmetleri Kurucusu ve Genel Müdürü Işık Aydın Deliorman başkanlığında gerçekleştirilen panelde, Türkiye'de ve dünyada Ar-Ge standartları arasındaki farklılıklar, mobil sektöründeki gelişmeler ve Türkiye'de girişimcilik ve başarılı olmak için dikkat edilmesi gerekenler gibi konular tartışıldı.

Fatih İşbecer panel sırasında sık sık iyi bir ekiple çalışmanın ve sektördeki gelişmeleri sürekli takip etmenin önemini vurguladı. Ayrıca mobil sektörünün parçalanan bir pazar olduğuna değinen İşbecer bunun seri hareket eden firmalar için bir dezavantaj değil, çok büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.


No comments:

Post a Comment