Tuesday, January 17, 2012

Pozitron eTohum Sponsorları Arasında Yerini Aldı

Yeni ekonomi konusunda bilgi ve fikir sahibi, kendi internet şirketini kurmak isteyen girişimcilerle; şirketleri, yatırımcıları ve profesyonelleri bir araya getirmeyi amaçlayan eTohum'un yeni sponsorlarından biri de Pozitron.

İnternet konusunda yeni iş fikri olan henüz şirketini kurmamış, iş fikrini gerçekleştirmek için şirketini kurmak üzere olan, internet şirketini / girişimi kurmuş, sermaye, yönetim, pazarlama ve diğer desteğe ihtiyacı olan herkese açık olan eTohum Türkiye'de girişimcileri ve yatırımcıları bir araya getiren en önemli platformlardan bir tanesidir.

eTohum, internet konusunda bilgisi, fikri olan girişimci adaylarını bilgilendirmek, yönlendirmek, onları doğru iş ağları ile tanıştırabilmek ve kurmayı düşündükleri internet şirketini hayata geçirme sırasında onlara yol göstermek amacı ile faaliyet gösterir.

Sponsorlar arasında yerini alan Pozitron, bu sene yapılan başvurular arasından 40 girişimi seçmek için hem jüri de yer alacak, hem de bu projelere destek vermek için bir mentor rolü üstlenecektir.

No comments:

Post a Comment