Tuesday, November 27, 2012

Deloitte Fast 50’de dokuzuncu sırada yer aldık!

Dünyanın birçok bölgesinde en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirlemek amacıyla düzenlenen Deloitte Fast 50, Türkiye’de yedinci defa teknolojinin liderlerini belirledi. Mobil dünyada yenilikçi yazılımlarıyla tanınan Pozitron yüzde 956 büyüme kaydederek önemli bir başarıya imza attı.

Bu sene yedinci kez gerçekleştirilen Deloitte Fast 50, teknolojinin lider kurumlarını bir kez daha kamuoyuna tanıttı. Fast50’de yüzde 956 büyüme oranıyla dokuzuncu sırada yer alan Pozitron, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgelerinde, en hızlı büyüyen 500 teknoloji şirketinin belirlendiği Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA Programı’nda da değerlendirilmeye hak kazandı. İki yıl üst üste Deloitte Fast 50 ve Fast500 EMEA programına seçilen şirket, 2013 yılında genel cirosunun yüzde 50’sini yurt dışı yazılım ihracatından elde etmeyi hedefliyor.

Pozitron Kurucu CEO’su Fatih İşbecer, başarılarını, sürekli olarak inovasyon ve ilerleme odaklı vizyonlarına bağlayarak konuyla ilgili şöyle konuştu: “Deloitte Teknoloji Fast50, her sene yapılan kapsamlı bir araştırma sonucunda Türkiye’nin son 5 yılda en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini ortaya koyan bir liste. Pozitron, kurulduğu günden bu yana sektördeki en yeni çözümleri üretme hedefiyle hareket ediyor. Aynı zamanda Ortadoğu, Avrupa ve ABD’ye yazılım ihraç eden firma sayısı Türkiye’de bir elin parmaklarını geçmezken, gerçek anlamda yazılım ihracatı yapan sayılı firmalardan biriyiz. Bu nedenle 2012 yılı sonunda ihracatımız da ciromuzun yüzde 30’unu bulacak. 2013 yılı hedefimiz ise, ciromuzun yüzde 50’sini ihracattan elde etmek. Başarımızda katkısı olan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyor; bizleri destekleyen iş ortaklarımız ile müşterilerimize teşekkür ediyorum.”

Deloitte Fast 50’nin detaylı listesini http://fast50.deloitte.com.tr/ adresinden inceleyebilirsiniz. Pozitron’un farklı sektörlere yönelik sunduğu uygulamalar hakkında detaylı bilgi almak için de www.pozitron.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hazırlayan: Marjinal Porter Novelli

No comments:

Post a Comment